El-artikler-1500x750px-HH-Simonsen-Boss-Hair-Dryer-Shiny.jpg

Limited Edition Shiny Black Hair Dryer

Kraftfuld føntørrer i lækker, eksklusiv farve

Velkommen til føntørring af en anden verden! HH Simonsen har samlet to af deres stærkeste produkter i en genial sampak med en BOSS softstyler og den kraftige BOSS føn i en eksklusiv limited edition.

Rendyrket power

BOSS er ikke en helt almindelig føntørrer. Med dens kraftige 2000 watts’ AC motor og forskellige varme- og hastighedsindstillinger er den både praktisk og supereffektiv. Under den smukke overflade er BOSS udstyret med den nyeste Thermal ionic-teknologi, som betyder, at den producerer ioniske luftmolekyler, der mindsker krus og statisk elektricitet. Med føntørreren følger desuden et føn-næb, så du får mere kontrol over luftstrømmen, og den 3 meter lange ledning giver dig masser af bevægelsesfrihed.

Perfekt til langt og kraftigt hår

Boss Softstyleren passer til de fleste føntørrere og er oplagt til langt, kraftigt hår. Softstylerens unikke indvendige design betyder, at luften let kan passere ud i piggene og dermed sikre en effektiv tørring af håret fra bund til spids. Dette gør det desuden væsentligt nemmere at style langt og kraftigt hår.