El-artikler-1500x750px-HH-Simonsen-Go-Mini-ROD-VS6-Crimper.jpg

Midi Volume Iron

Midi-serien FRA HH SIMONSEN® ER ET HELT NYUDVIKLET PRODUKTSORTIMENT, DER HENVENDER SIG TIL DEM SOM OFTE ER PÅ FARTEN, OG DERMED ØNSKER AT REDUCERE VÆGTEN AF DERES BAGAGE.

Alle HH Simonsen® Midi produkter er udviklet så stylingeffekten opretholdes næsten på samme niveau, som med de normale produktstørrelser. Midi er perfekt til håndtasken, sportstasken samt på rejsen.

Med Midi Volume Iron kan du skabe tekstur og fylde i håret. Du kan tilføje ekstra volumen til glat hår ved at crepe enkelte hårtotter, eller du kan crepe hele håret, og få et friskt look.

Volume-jernet har fjedreophængte plader, som sikrer, at håret udsættes for minimalt tryk, hvilket nedsætter risikoen for skader på håret. Volume-jernets temperatur kan indstilles trinløst op til 200 grader, og opnår den ønskede temperatur på 25 sekunder. Den 3 meter lange runde ledning med pivot-funktion sikrer, at ledningen undgår at blive snoet.

Varmepladerne er tourmaline-behandlede med far-infrared teknologi, hvilket betyder en maksimal optagelse af olie og fugtmolekyler i hårets indre under brug af jernet.

Med det nydesignede ergonomiske og lækre håndtag sikres et godt og sikkert greb, uanset om du har produkter i håndfladen.

5YearWarranty-500x500px-HH-Simonsen-2 image-Go-Mini-VS6-HH-Simonsen-Manual

Læs mere om 5 års udvidet garanti

Brugermanual Go Mini VS6

Step-By-Step-500x500px-HH-Simonsen-VS6-1.jpg
Step-By-Step-500x500px-HH-Simonsen-VS6-2.jpg
Step-By-Step-500x500px-HH-Simonsen-VS6-3.jpg
Step-By-Step_1000x500px_HH_Simonsen-VS6.jpg