El-artikler-1500x750px-HH-Simonsen-Hotbrush.jpg

Hot Brush

 

Mere end bare en børste
Det lyder måske for godt til at være sandt, men den er god nok; Hot Brush er børste og glattejern i ét. En moderne styler, der glatter håret uden at gøre det fladt, og som også kan bruges til at skabe let fylde og bevægelse i håret. Børsten udsender varme, imens du redder håret, og børstepiggene sikrer, at varmen fordeles optimalt.

Praktisk og skånsom
Hot Brush er udviklet i anti-skoldning materialer, som sikrer, at du ikke brænder dig under stylingen. Der er i designet lagt vægt på ergonomien, hvilket betyder, at den ligger godt i hånden og er behagelig at bruge. Og så er den skånsom mod hovedbunden; de bløde børstepigge sørger for, at hovedbunden masseres, mens du styler.

Sådan får du glat hår
Start med at frisere håret med en almindelig børste. Del håret ind i sektioner, og træk styleren langsomt igennem hver sektion – start ved hovedbunden, og træk styleren ned mod hårets spidser. Gentag på resten af håret. Håret efterlades blankt og glat.

Sådan skaber du volumen
Start med at frisere håret med en almindelig børste. Inddel håret i mindre sektioner, og placer så styleren under den enkelte sektion, og løft opad. Sørg for, at stylerens børstepigge trækkes hele vejen igennem hårsektionen. Gentag på resten af sektionerne. Afslut med at lave din skilning på toppen, og træk styleren langsomt igennem fra hårbunden og i frisurens retning.

Hot Brush kan indstilles fra 170 til 230 grader, så du kan vælge den temperatur, der passer til dit hår:

Kraftigt, gråt eller krøllet hår = 210 – 230 grader
Normalt hår = 190 – 210 grader
Fint hår = 170 – 190 grader

Tegn en udvidet 5 års garanti på din HH Simonsen®-elartikel HER

image-Hotbrush-Straightener-HH-Simonsen-Manual

Brugermanual Hot Brush