Haarprodukter-1500x750px-HH-Simonsen-Joico-K-Pak-Style.jpg

Joico K-PAK Style

K-PAK STYLE

GIV DIT HÅR ET PLEJENDE OG BESKYTTENDE FINISH

Hvis dit hår er skadet, kræver det specialdesignede stylingprodukter, som imødekommer individuelle behov for beskyttelse, genopbygning eller genoprettelse af hårets sundhed og glans. K-PAK seriens styling- og finishprodukter gør det, de skal, uden at beskadige dit hår yderligere.

Smoothing Balm

En beskyttende behandling, som aktiveres ved varme. Den retter og udglatter dit hår, samtidig med at den beskytter det mod varme og miljømæssige skader. Derudover holder den på fugten i håret og virker i selv fugtigt vejr. Anvend i nyvasket, håndklædetørt hår.

Protect and Shine Serum

En dråbe eller to er nok til at gøre underværker på håret. Anvendes serummen i tørt hår, er det nemt at tæmme krus og definere håret. Anvendes den i nyvasket, håndklædetørt hår, beskytter den effektivt dit hår mod varmepåvirkning og forsegler dets beskyttende kuticula-lag, så håret fremstår sundt, glansfuldt og velplejet.

Thermal Design Foam

”Vægtløs volumen” er den perfekte beskrivelse af dette skumstylingprodukt. Dit hår får et fleksibelt medium hold, når det føntørres – uden at det føles groft eller stift. Skummen tilføjer glans og struktur til håret og beskytter samtidig mod skader ved termisk styling. Anvend den i håndklædetørt hår.

Reconstructor VaporFuel

Hvis du drømmer om et glansfuldt, sundt og modstandsdygtigt hår, er her svaret på dine bønner. Joico K-PAK VaporFuel er en revolutionerende keratinolie skabt til brug sammen med en Joico Styler. Olien transformeres i varmen fra styleren til en dybdevirkende damp, der helt ned på molekyleniveau trænger ind i kernen på hvert enkelt hårstrå og genopbygger håret fra bunden. Samtidig beskyttes håret effektivt mod slitage og udtørring.

Liquid Reconstructor

Sprayen er velegnet til tyndt og fint hår, som er skadet, tørt, livløst og har brug for nyt liv. Sprayen rummer en unik kombination af proteiner, som genopretter hårets keratinindhold, og sikrer på den måde, at håret genvinder sin oprindelige styrke og sunde tilstand.