Haarprodukter-1500x750px-HH-Simonsen-Joico-K-Pak-Kur.jpg

Joico K-pak Treatment

Førstehjælp til slidt og stresset hår

Joico har skabt en serie af hårkure, som er blevet verdenskendt for sin evne til at pleje og genopbygge tørt, livløst og kruset hår. Hårkurene imødekommer forskellige udfordringer og kan anvendes i kombination eller hver for sig. En af seriens store helte, K-PAK Deep Penetration Reconstructor, er blevet kåret som verdens bedste hårkur ved Stylist Choice Award hele 15 år i træk.

Deep Penetrating Reconstructor

Denne vidunderkur en kraftfuld kombination af aminosyrer genopbygger og styrker håret indefra. Selv det mest skadede og krusede hår bliver bragt tilbage til dets sunde tilstand – efter kun én behandling! Hemmeligheden findes bl.a. i den høje koncentration af antioxidanter og fedtsyrer, som trænger dybt ind i dit hår og reparerer skaderne. Samtidig forhindrer kuren farve i at falme og sørger for at håret tager bedre imod styling.

Intense Hydrator Treatment

Giv dit hår en dybt nærende behandling, som sørger for øjeblikkelig hydrering til hår, som gisper efter fugtighed. Kuren blødgør, udglatter og fjerner krus.

RevitaLuxe

En enestående kur, som øjeblikkeligt reparerer selv gamle skader på håret. Dertil kommer, at den fordobler hårets modstandsdygtighed overfor fremtidige skader og beskytter mod, at hårfarven falmer (med 94 %). Takket være Joicos formel bestående af bl.a. jojobaolie og aloe vera-ekstrakt lægger RevitaLux en slags plaster på håret for at beskytte mod skader og yderligere dehydrering.