Haarprodukter-1500x750px-HH-Simonsen-Joico-K-Pak-Color-Therapy.jpg

Joico K-PAK Color Therapy

Den ultimative plejeserie til dig der har slidt, spaltet eller udpint hår.

Joico K-pak Shampoo

Er dit hår blevet slidt af flittig brug af glattejern, føntørrer og varme stylingredskaber? Eller har det taget skade af kemisk farvning og afblegning? Skadet og udpint hår ser ikke bare usundt og glansløst ud – det er også svært at style og umuligt at frisere, fordi håret spalter og knækker. Øv!

Men nu kan du heldigvis nemt give dine trætte lokker et velfortjent energiboost med Joico K-pak Shampoo. Den revolutionerende shampoo genskaber hårets oprindelige tilstand, den styrker det enkelte hårstrå fra rod til spids og tilføjer hele håret et plejende lag, der beskytter mod fremtidig slitage og skade.

Joico K-pak Conditioner

Vi ved det jo godt. Stylingjern, hårtørrer, kemiske farver og afblegninger er ikke godt for håret. Men det er umuligt at undvære! Derfor har Joico lavet K-pak Conditioner, som effektivt redder selv det mest udpinte hår.

K-pak Conditioner genopbygger de slidte og skadede hårstrå ved at zoome ind på de beskadigede områder og styrke dem med masser af fugt og det unikke, plejende peptid kompleks. Produktet har en unik letvægtsformular, så det ikke tynger eller fedter håret.

Joico K-pak Color Therapy Dry Oil Spray

Er du træt af hårolier, der både fedter og tynger dit hår? Det er vi nemlig! Derfor har Joico udviklet en vidunderolie, der både giver dit hår en sund glød og beskytter det mod slid og skader.

Den fine olie forstøves perfekt og fordeles i dit hår, imens den giver din hårpragt et glansfuldt skær og beskytter din farve, giver et silkeblødt touch og bekæmper krus.

Joico K-pak Color Therapy Restorative Styling Oil

Får tanken om olie i håret dig til at gå i panik? Bare rolig. Joico har lanceret en genial hybrid-olie, der både giver dit hår styrken fra en professionel, plejende kur, samtidig med at det får et skinnede, fjerlet og sundt touch, der stråler. Håret bliver gennemfugtet, det får en sund shine og er beskyttet hele dagen mod sol og slitage.

Olien er perfekt til alle, der drømmer om pleje, styrke, fugt og farve-beskyttelse. Og helt ærligt. Gør vi ikke alle sammen det?

Luster Lock

Er dit farvede hår skadet, er denne hårkur et must-have. Luster Lock genopbygger håret og giver et boost af fugt og uimodståelig glans. Produktet er perfekt til alt farvet hår, som har brug for et reparerende touch. Du opnår kraftigere og sundere lokker efter hver brug, og håret bliver ni gange mere modstandsdygtigt overfor skader. Kan man forlange meget mere?