Haarprodukter-1500x750px-HH-Simonsen-Joico-K-Pak.jpg

K-pak Care

Giv dit skadede hår nyt liv

Hvis dit hår er blevet for slidt af stylingjern, hårtørrer, kemisk farvning eller afblegning, er hjælpen nær. K-PAK CARE stopper håret fra at knække og gør det sundt og glansfuldt på ny. Samtidig holder hårfarven farve længere, mens håret beskyttes mod slid og skader. K-PAK CARE to the rescue!

 

Shampoo

Denne shampoo behandler dine beskadigede hårstrå fra rod til spids og giver dem den næring, de har brug for! Aloe Vera, Vitamin E og andre stærke komponenter genopretter dit hår, så det igen har sin gamle styrke og glans. Lad shampooen sidde i håret i 5 minutter, og brug den sammen med din K-PAK conditioner for det bedste resultat.

 

Conditioner

Denne conditioner går målrettet efter de beskadigede områder af dit hår og giver dem den reparation, de fortjener. Dens kraftfulde komponenter indkapsler de beskadigede hårstrå og leverer intens fugtighed og glans. Conditionerens unikke letvægtsformel sikrer, at håret ikke bliver tungt eller fedtet. Anvend den sammen med din K-PAK shampoo for det bedste resultat.

 

Clarifying Shampoo

Produktet dybderenser dit hår, så du kan sige farvel til mineralle ophobninger, rester fra styling-produkter og snavs. I modsætning til lignende produkter suger denne shampoo ikke energien ud af håret. Tværtimod efterlades det gennemfugtet, glansfuldt og nemmere at redde igennem, selv i våd tilstand.

 

Clarifying Shampoo indeholder en eksklusiv blanding af proteiner, der skaber balance og beskytter håret fra rod til spids. Særligt velegnet til svømmere og før kemiske behandlinger.