Structure Styling Serie

Haarprodukter-1500x750px-HH-Simonsen-Structure-StylingVI HAR FORSTÅET ØNSKET

Du ønsker stil, du ønsker kant, og du ønsker at dine drømme kan blive realiseret. STRUCTURE er svaret på dine ønsker! Vores mantra: Ikke flere kedelige hårdage.

STRUCTURE er en ny og ekstrem styling serie, der er designet til at fange de yngre kunder og deres specifikke stylingbehov. Uanset om du er en frisør eller forbruger, så lad din kreativitet få frit løb med denne fantastiske samling af styling produkter!

Med STRUCTURE serien vælger du selv om håret skal være blankt, mat eller lige indimellem – NOTHING IS IMPOSSIBLE WITH A BIT OF STRUCTURE.

Med STRUCTURE serien, er der ikke fokuseret på ‘cutting edge’ teknologi, men derimod har vores tilgang været at skabe en produktserie, som performer og udvilkler. “Du tilfører kreativiteten, og vi bringer værktøjerne.”

Med en mere omfattende og grundlæggende tilgang til styling samt et stærkt visuelt design byder STRUCTURE på fantastiske produkter, som er tilpasset nutidens design, de krav de unge stiller. Løbende nye produktlanceringer, der supporter enhver ny hårtrend.