Hotte hestehaler

Hestehalen er et evigt hårhit, der aldrig går af mode. Og der findes masser af måder at style den tidsløse klassiker, så den ikke bliver kedelig. Vi guider dig til tre af dem.

Den romantiske

Spray Beach Spray i tørt hår, og kram det med fingrene. Toupér det let, så det får ekstra fylde – det må gerne se lidt uperfekt ud. Lav et par små, tynde fletninger rundt omkring i dit hår, og spray dem med en god hårspray, der ikke klistrer. Saml dit hår med en elastik, gerne langt nede – hestehalen skal være løs og let.

Den elegante

Spray en varmebeskyttende spray i håndklædetørt hår, og føntør det, mens du børster det godt igennem. Kom en dråbe olie i længderne, og glat håret tot for tot. Red håret tilbage med en kam, imens du samler det i en stram hestehale med en smalt elastik. Tag en bred tot, og sno den rundt om elastikken. Spray med en god hårspray, og fæstn totten diskret med hårnåle. Spray med hårspray igen, og kom evt. lidt mere olie i hestehalen.

Den krøllede

Saml dit hår i en hestehale, hvor du ønsker, den skal sidde. Krøl hestehalen tot for tot – del håret i store totter, hvis krøllerne skal være voluminøse, og i mindre totter for mindre krøller. Spray krøllerne med en hårspray, der giver solidt hold. Hvis du ønsker et mere pjusket look, kan du komme Beach Spray i hestehalen, når du har krøllet den.

Hotte-hestehaler_1000x500