Envy Hairdryer – Limited edition

Misundelse er en fed ting

Glæde dig til fantastisk føntørring med HH Simonsens eksklusive Envy føntørrer og den populære Epic Wet Brush, der lige nu fås i en lækker sampak.

Misundelsesværdig finish

Med en ENVY føntørrer får du et langt mere glat, glansfuldt og krusfrit resultat en med en almindelig føntørrer. ENVY er udviklet med et unikt SoftAir Flow System, der efterlader håret både glattere og blødere takket være den særligt høje koncentration af ioniske molekyler. Samtidig har ENVY en ekstra kraftfuld motor. Det betyder, at du både kan glæde dig til en kortere tørretid og mindre slitage på håret. Den robuste motor gør også føntørreren perfekt til både hjemme- og salonbrug – og så vejer den kun 375 gram!

Nem og skånsom frisering

Det har aldrig været lettere at bekæmpe krus. Wet Brush Epic er en ny og forbedret udgave af den legendariske Wet Brush, som sikrer skånsom og smertefri frisering af selv det mest genstridige hår. Den nye variant har et endnu bedre greb og mere luft imellem børstepiggene, hvilket gør den endnu mere effektiv, når det gælder tæmning af filtret hår.

Den eksklusive sampak med Envy føntørreren og Epic Wet Brush forhandles hos frisører og Matas-forretninger rundt om i landet. Kontakt HH Simonsen på 73 75 10 00 for yderligere information.