Keep-your-colour-1500x500.jpg

Sådan passer du godt på hårfarven

Rød, brun, sort, platin, reflekser, sombre, ombre, bronde. Det er populært at farve håret, og der er da heller ikke noget som en smuk, nyfarvet manke. Men uanset om det gælder hårets naturlige farve eller hår, der er blevet farvet ved frisøren, kan det være svært at holde liv i farvens glød og glans. Heldigvis findes der nogle tricks, du nemt kan bruge derhjemme for at give farven et boost og sikre, at den ikke falmer – og takket være en ny, revolutionerende serie fra Joico er det nu blevet endnu nemmere at holde på gløden.

Fugt, fugt og atter fugt

Fugt er en af de væsentligste faktorer, når det kommer til at passe på farven. Hvis håret ikke får fugt, falmer farven, og håret mister dets friske og livlige udtryk. Pleje og fugt er derfor altafgørende, når farven og gløden i håret skal bevares. Sørg derfor altid for at bruge conditioner, og hav også gerne en rigtig god fugtkur ved hånden, som du bruger et par gange om ugen.

Undgå direkte varme

Farvet hår er ekstra påvirkeligt overfor skader. Prøv at begrænse dit brug af glattejern, føntørrer og krøllejern. Den direkte varme er barsk mod håret og kan skade farvemolekylerne, så farven falmer hurtigere. Har du svært ved at undvære varmeredskaberne, bør du altid anvende varmebeskyttelse inden for at bevare hårfarvens flotte spil.

Godt nyt til farvet hår

Farvemestrene i Joico har netop lanceret en række luksuriøse produkter, specielt designet til farvet hår, der trænger til et boost eller en tonejustering. Color Infuse giver farveintensiteten en opgradering, og serien har fået tre nye medlemmer, nemlig Color Infuse Brown, Color Infuse Red og Color Infuse Copper, der hver består af shampoo og conditioner. Er du brunette, og vil du skrue ned for det orange skær, er der hjælp at hente i den nye Color Balance Blue, som korrigerer tonen.

Keep-your-colour-red-brown-1000x500

Uundværlige Produkter:

Color infuse red shampoo og conditioner

Rødt hår er hot, især når det har en smuk, dyb glød. Det får det med denne shampoo og conditioner, hvad enten det er farvet eller rødt fra naturens side.

Color infuse brown shampoo og conditioner

Nyfarvet brunette? Denne shampoo og conditioner er perfekt til dig med en lys til medium brun farve eller highlights med et gyldent skær. Sig farvel til falmet hår og hej til en smuk, gylden glød.

Color infuse copper shampoo og conditioner

Kastaniebrun står højt på hårfarvehitlisten lige nu, og hvorfor ikke give den fine farve specialbehandling, så den holder sin glans og varme? Vælg denne shampoo og conditioner, hvis du vil give din rødbrune farve et boost, eller hvis du er blond og ønsker et varmere skær.

Color balance blue shampoo og conditioner

Color Balance neutraliserer farve og korrigerer tonen i din hårfarve. Den nye Color Balance Blue er til brunetter, som vil tone ned for det orange skær og give farven et mere koldt look.

 

×

Comments are closed.