Hotteste-haarfarver-1500x500.jpg

Sæsonens hotteste hårfarver

TRENDGUIDE

Et nyt år rimer på en frisk start. Og for mange af os betyder det, at vi får lyst til at ruske op i tingene – f.eks. ved at skifte hårfarve. Er du i tvivl om, hvilken farve du skal prøve næste gang? Vi har kigget på tre af sæsonens allerstørste hårfarve-trends.

Platin Blond:

Selvom det naturlige look er populært, er det ikke slut med de helt skarpe hårfarver. Den iskolde platinblond er et af sæsonens helt store hårfarvehits og passer perfekt til det kolde vintervejr. Platinblond er, modsat hvad mange tror, en alsidig farve, der passer til både helt lys hud og en lidt mørkere hudfarve – så vær ikke bange for at kaste dig ud i det modige og markante look.

Tip: Afblegning er hårdt ved håret, så plej det med en god kur, efter det er blevet farvet. Vil du undgå, at håret mister sin kølige nuance, er det også en god ide at investere i en shampoo egnet specielt til platinblond – f.eks Joico Color Endure Violet Shampoo

Hotteste-haarfarver-1000x500

Kobber:

Kobber er en varmere variant af den klassiske kastanjebrune farve, og i 2016 må den gerne se solkysset og naturlig ud. Den brændte nuance gør sig rigtig godt til en varm, gylden hudtone, men også hvis du har en kold og lys farve, kan kobber give dit look masser af kant og karakter.

BrondeiStock_000049428626_Large

Er det blond? Er det brunt? Det kan være svært at afgøre, når du møder den hotte hårfarve, der har fået navnet ’bronde’ – en sammentrækning mellem ’brown’ og ’blonde’. Hvor vi tidligere har stræbt efter den skarpe, lyse farve, som kendetegner Skandinavien, er vi blevet mere til et naturligt, ufarvet look. Jessica Alba og topmodellen Cara Delevigne er bare et par af de kendte kvinder, som har taget bronde-trenden til sig – og mon ikke flere følger trop i 2016?

Tip: Har du fået mod på at prøve bronde? Foreslå evt. bayalage for din frisør – en særlig og ret så moderne hårfarveteknik, som gør, at farven får et spil, der ser mere naturligt ud end med traditionelle highlights.

 

×

Comments are closed.