GUIDE: Vælg den helt rigtige hårkur

Vælg den helt rigtige hårkur

Efter en kold vinter er en god hårkur uundværlig. Kulden nedbryder nemlig keratinen i hårstråene, og håret har det derfor med at blive trist, træt og tørt, når der er minusgrader. Men med den rette kur og pleje kan du værne lokkerne mod vinterkuldens skadelige effekter og vinde styrken og glansen tilbage. Der findes forskellige typer, og det er ikke helt lige meget, hvilken en du vælger. Herunder kan du blive klogere på, hvilken type hårkur, der passer til dig og dit hårbehov.

Farvet hår

Har du farvet dit hår, bør du vælge en kur, der er udviklet specielt til at beskytte og pleje farven, så den ikke tager skade og falmer. Du kan f.eks. bruge Joico Color Endure Treatment Masque, som indkapsler farvemolekylerne i håret og får farven til at holde længere. Den tilfører samtidig glans og fugt, så det ser sundt og levende ud.

Krøllet hår

Krøllet hår er ekstra sart og har lettere ved at blive kruset og tørt – og uanset om du har naturkrøl eller permanent-krøller, bør du vælge produkter, som er ekstra skånsomme. Det er altid godt at gå efter sulfatfri produkter som du f.eks. finder i Joicos Smooth Cure-serie. Kuren Smooth Cure Rescue Treatment er in leave-in kur, som fordeles i håret inden føntørring.

Ekstra skadet hår

Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor er din ven, når håret er ekstra skadet og virkelig trænger til et kærligt boost. Den prisvindende hårkur har en helt unik og plejende effekt. Kombinationen af aminosyrer genopretter hårstråene og giver håret dets glød og shine tilbage efter bare én gang. Egner sig til alle typer hår og garanterer et resultat, der ikke er til at tage fejl af.

Tørt og livløst hår

Det kan være noget af en opgave at holde glans og fugt i hår, der har tendens til at miste dets glød. Men heldigvis er der hjælp af hente. Den intensive hårkur Moisture Recovery Treatment Balm fra Joico giver håret styrke og mindsker risikoen for skader på håret med op til 80 %. Det får håret til at se levende, sundt og glansfuldt ud igen.

How to

1: Vask dit hår med shampoo. Det får hårstråene til at åbne sig, så de er mere modtagelige overfor hårkur.

2: Kom hårkur i håret, og lad det sidde i 5 minutter. Det giver kuren tid til at pleje og styrke hårets strå indefra.

3: Skyl hårkuren ud, og kom conditioner i håret. Conditioner er med til at lukke hårstråene igen foruden at beskytte og pleje hårets ydre.